Huomenna, jos WordPress suo…

Ensialkuun onnittelut meille kaikille: taas yksi marraskuu on lähestulkoon selätetty. Tänään on sytytelty ensimmäistä adventtikynttilää ja jouluhörhöily joulunodotus voi virallisesti alkaa. Martti ja Aino saivat tänään aamutuimaan kirjeen Rietu-tontultamme, ja tuo hieman höntti hiippalakki oli jättänyt pienet pikkujoululahjatkin lasten kumisaappaisiin. (Kirjeestä muuten puuttui melkein neljännes i-, j- ja ä-kirjainten pisteistä. On mahtanut olla Rietulla kiire!)

Huomenna alkaa vihdoin joulukuu, ja se tarkoittaa tietenkin sitä, että on aika avata joulukalenterin ensimmäinen luukku (paitsi partiolaisten joulukalenterista saapi avata moisen jo tänään). Tänä vuonna myös Hyllytontun höpinöissä on luvassa jännitystä aamuisin, sillä – kuvitelkaa tähän fanfaari – luvassa on blogiurani ihkaensimmäinen joulukalenteri.

Joulukalenteri
Hyllytontun joulukalenteri pyörii lastenkirja-aiheiden ympärillä, ja ääneen pääsevät äiti-ihmisen lisäksi myös ainakin Martti (4,5 vuotta) ja Aino (2,5 vuotta). Ehkäpä meillä käy hyvä tuuri ja saamme kahdeksankuisen Maijankin jakamaan tuomioitaan! Tekstit eivät tule olemaan pituudella pilattuja, mutta kukapa sitä aamutuimaan kovin pitkästi jaksaisi lukeakaan? Ensimmäinen luukku aukeaa huomenna aamuseitsemältä (mikäli WordPressin ajastustoiminto toimii). Kalenterin kanssa ajan tasalla pysyy mainiosti seuraamalla blogin Facebook-sivua tai vaikka Twitterin tai Instagramin kautta. Minä olen varsin innoissani – toivottavasti tekin eksytte ihmettelemään. Luvassa on ainakin villiä melskettä, helinää, helskettä pienten tiukujen, mahdollisesti jossain vaiheessa myös rauhaa, joulurauhaa. Minä elän toivossa, että jossain vaiheessa soihdut sammuu, kaikki väki nukkuu, mutta nähtäväksi jää.

Tonttuilemisiin siis!

Mainokset