Arvontatulokset ja Top Ten Tuesday.

Hip ja hei, taas on viikko vierähtänyt, arvonta-aika päättynyt ja minä olen vuotta vanhempi. Onneksi värjäsin viikonloppuna hiukseni, niin ei tarvinnut kuluttaa aikaa peilin edessä harmaita haivenia etsien, mutta silmäkulmien rypyt näyttävät syventyneen menneen vuoden aikana enemmän kuin tarpeeksi. Lisäksi havaittavissa on huolestuttavia höperöitymisen merkkejä, sillä olen unohtanut ladata kameran akun, vaikka se on ollut muistettavien listan huipulla jo yli viikon.

Vaikka kuvatodisteita tapahtumasta ei olekaan, arvoin esikoisipanan kanssa tänään viime viikolla uhoamani palkinnot. Herra 2,5-vuotiasta nauratti kovin äidin teekuppi, jossa oli paperilappuja. Ei niitä kuulemma voi juoda. Suunsa makeaksi ja teepannunsa kuumaksi saa Pihi nainen. Ketturepolaisia kirjojensa väliin saavat asetella myös noora ja Arja. ”Onnea ja ilmapalloja!” kuten monsieur Arpoja toivotti lähtiessään leikkiensä pariin velvollisuutensa suoritettuaan. Laitatteko, arvon naisväki, allekirjoittaneelle sähköpostia osoitteeseen tiitiwee ät gmail piste com, niin saadaan herkut ja revot matkaan? :)

Tiistain kunniaksi saatte myös pakollisen kymmenikön. Tämän viikon aihe The Broke and the Bookishin puolella oli niin helppo ja herkullinen, että sitä ei voinut ohittaa millään ilveellä. Tällä kertaa nimittäin listataan kymmenen kirjasarjaa, joita ei vielä ole tullut aloitettua. Minä vähän huijasin, sillä Narnia-kirjat olen lukenut joskus muinoin ala-asteella, mutta en niistä muista juuri mitään. Oli miten oli, en katsonut tarpeelliseksi perustella näitä valintoja sen kummemmin, sillä en suurimmasta osasta keksinyt sanottavaa. Näitä siis tekisi mieleni selailla:

1. Collins, Suzanne: Nälkäpeli-sarja.

2. Gabaldon, Diana: Lordi John Grey -sarja.

3. Harris, Robert: Cicero-trilogia.

4. Herbert, Frank: Dyyni-sarja.

5. Hobb, Robin: Realm of the Elderlings -sarja.

6. Jordan, Robert: Ajan pyörä -sarja.

7. King, Stephen: Musta torni -sarja.

8. Lewis, C. S.: Narnia-sarja.

9. Prachett, Terry: Kiekkomaailma-sarja.

10. Simmons, Dan: Hyperion-sarja.

P.S. Huomenna toivottavasti sana tai kaksi Arto Lapista, kunhan kameran akku lataantuu sen verran, että saan tekstiin vähän kuvitusta.

Mainokset