Top Ten Tuesday: Arvonta

 

Äiteilyvelvollisuudet pitävät lukemiset ja kirjoittamiset melko vähällä määrällä vielä hetken. Kun 75 % perheestä kärsii ties mistä hyppykuppainfluenssasta ja terveenä säilynyt 25 % tekee lähes ympäripyöreää työpäivää, sitä kummasti priorisoi vähemmän aivosoluja vaativat hommat näiden edelle. Oli miten oli, alkuvuodesta uhosin järjestäväni pienen arvonnan, kun blogilla on 50 lukijaa. Kirjoitushetkellä teitä on jo 56 ja Facebookin puolella muutama lisää, joten hiukan turhan verkkaisesti tämäkin kävi. Tämän tiistain kymmenikkö olkoon siis arvonnan sääntölista.

§1. Yhden arvan saa kommentoimalla tähän merkintään ja kertomalla, kuka on mielestäsi maailmahistorian kirjallisuuden historian yliarvostetuin ja/tai ärsyttävin päähenkilö.

§2. Toisen arvan saa olemalla blogin lukijana ja/tai tykkäämällä blogin Facebook-sivusta.

§3. Kolmannen arvan saa kertomalla arvonnasta omassa blogissaan tai Facebookissa.

§4. On suositeltavaa kertoa kommentissaan, monellako arvalla on leikissä mukana.

§5. Anonyymit ts. Google-tilittömät lukijat keksikööt itselleen nimimerkit.

§6. Osallistumisaika päättyy blogistin syntymäaikana, maanantaina 4.3. kello 16:03.

§7. Arvonta suoritetaan tiistaina 5.3. ja sen tulokset julkaistaan samana iltana blogissa ja blogin FB-sivulla.

§8. Arvonnan suorittajan lahjominen muumitikkarein, rusinoin, pikkuautoin yms. on ankarasti kiellettyä.

§9. Voittaja saa postilaatikkoonsa Clipperin valkoista luomuappelsiiniteetä, Dammenbergin True Love Dark -luomusuklaata sekä ketutuksen vallassa askarrellun kirjanmerkin, jonka valmistumiseen ei ole käytetty lapsityövoimaa, koska kys. työvoima oli askarteluhetkellä lakisääteisillä päiväunillaan.

§10. Lisäksi arvotaan lohdutuspalkintona kirjanmerkkejä toistaiseksi tuntematon määrä, joka sijoittunee kuitenkin yhden ja kolmen välimaastoon.

 

Voisin itse aloittaa tunnustamalla, että Dostojevskin Rikoksen ja rangaistuksen Raskolnikov on aina käynyt hermoilleni. Samoin Dumas’n Monte Criston kreivin nimihahmo on minun kirjoissani kovin ärsyttävä.
Mainokset